Otomedic agraeix a la Dra. Maria Foglia, Cap del Servei d’ORL de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, al seu equip i als Serveis Generals del centre hospitalari el fet de completar la videoendoscòpia de les CEE amb dos Processadors Olympus CV-170 amb els Videoendoscopis ENF-V3 de 2,6 mm d’extrem distal. Una incorporació que ofereix una espectacular imatge, única al mercat.
Volem que els diagnòstics siguin més precisos i alhora menys traumàtics per als pacients. L’experiència d’Otomedic combinada amb la tecnologia òptica d’Olympus ens permet oferir una gran qualitat d’imatge, reduint el diàmetre extern distal a tan sols 2,6 mm i proporcionant un nou entorn de diagnòstic per als videorrinolaringoscopis.
Aquesta incorporació facilita la inserció en foses nasals estretes. A més, amb la millora del xip CCD, inclòs en aquest prim endoscopi, som capaços d’oferir una imatge excepcional. L’altre aspecte a tenir en compte és la distància més gran que tindrem amb el pacient, augmentant així la seguretat davant la Covid-19.
Malgrat el seu prim diàmetre, l’endoscopi il·lumina una àmplia àrea, proporcionant una imatge amb detall de qualsevol lesió dins el camp de visió. Aquesta excepcional lluminositat és especialment útil quan s’observa amb llum NBI.
NBI (Narrow Band Imaging)
NBI és una tecnologia de visualització òptica que intensifica la visibilitat dels vasos i estructures a la superfície de la mucosa. La visualització de NBI, que és absorbida per l’hemoglobina i que solament aconsegueix penetrar en la superfície dels teixits, és ideal per millorar el contrast entre ambdós. Com a resultat sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen en color marró i les venes de la submucosa en blau brillant al monitor.